Rodinný dom, 7 izbový

Vinice vo Francúzsku - svoj životný sen môžete prežiť v tejto súkromnej Bordeaux rezidencii, ležiacej v pestovanej záhrade v susedstve vínnej révy, ktorej súčasťou je kompletné ubytovanie pre hostí, bazén a tenisový kurt. Renovovaný, nádherne udržiavaný dom s 3-4 spálňami, postavený v rokoch 1800-1805, stojí na súkromnom vyvýšenom mieste s dokonalým výhľadom na vinice a zvlnené údolia. Zmysel pre detail a dobre premyslený pôdorys vytvárajú pohodlný rodinný dom s vysokým štandardom.

Súčasťou domu je priestranná spálňa s en-suite kúpeľňou, šatňa a priľahlá pracovňa. Ostatné dve spálne zdieľajú veľkú kúpeľňu. Rezidencia sa nachádza na okraji údolia, pri rieke Garonne medzi bývalým kláštorom a pútnickou cestou Camino de Santiago. Sídlo má 5 hektárov viníc, pri získaní povolenia možnosť vysadenia ďalšieho. Vínna réva sa pestuje vo svahoch orientovaných na juh s dobre odvodnenou pôdou, v oblasti s mnohými podzemnými prameňmi, ktoré pomáhajú udržiavať listy v horúcich a suchých mesiacoch. Najstaršie viniče pochádzajú z roku 1998 a najmladšie boli vysadené v roku 2011. Sú to 90% Merlot a 10% Cabernet Sauvignon.

Víno vyrába známy enológ, ktorý žije na mieste a môže ľahko dohliadať na výrobu. Elegantné a vyvážené vína vyrobené v tomto vinárstve (novo postavené v roku 2005) majú vďaka ideálnym podmienkam výnimočnú chuť, sú široko rešpektované a prítomné na vínnych kartách mnohých špičkových reštaurácií s michellinskou hviezdou a v luxusných hoteloch.

Iba 20 kilometrov od mesta Bordeaux, s medzinárodným letiskom a stanicou TGV.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    27482
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Podlahová plocha
    637 m²
  • Pozemok
    5 000 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.